Monday, March 10, 2014

Glukoosisensorilive - päivä 6

Ette joudu pettymään! Tylsää on ollut tänäänkin. Pientä hampaiden kiristelyä aiheutti, kun en muistanut mitata sokeria ennen lounasta. Niinpä, tosi jännää.

Vaikka sensorin kanssa eläminen onkin aika tavallisen tylsää, mulla on suuret odotukset sille, mitä tulosten purkaminen kertoo. Parina yönä sokeri on mm. noussut enemmän kuin pari yksikköä, mikä on mulle normaalia enemmän. Yhdelle yölle keksin selityksen, parille muulle yölle en. Etenkin kiinnostaa, miksi la-su-yönä klo 2:31 herään korkean sokerin tuntemuksiin vaikka arvo on 6,9. Mutta herätessäni 8:51 sokeri on noussut 12,9:ään.

Yksi veikkaus on, että sokerin nousut johtuvat mm. liikunnan puutteesta. Aktiivisemman elämän aikaan verensokereilla on enemmänkin taipumus laskea öisin. Mutta en ymmärrä, miksi hypyt ajoittuvat aamuyöhön. Noh, katsotaan, mitä lääkäri on mieltä heilahteluista.

Sen lisäksi tänään laski ekaa kertaa koko käyttöaikana sokeri alle 4:n. Jännä nähdä, kuinka nopeasti se tipahti, koska vajaata tuntia aiemmin sokeri oli 8. Enkä mielestäni tehnyt mitään sellaista, jonka takia se olisi laskenut.

Siinäpä lyhykäisyydessään tämän päivän anti. Jotta ei kävisi liian tylsäksi, tässä teille aiheeseen liittyvä kuva!

http://suited.myomnipod.com/wp-content/uploads//2013/05/Haidee-Merritt-May-Cartoon-2.jpg

No comments:

Post a Comment