Sunday, March 9, 2014

Glukoosisensorilive - päivät 4&5

Sunnuntai - päivä ennen maanantaita. Eilen jäi blogailu väliin, kun en saanut nettiä toimimaan läppäriin. Ihan ookoo sinänsä, koska ei mulla paljon olisi ollut edes kerrottavaa.

Sensorin kanssa on ollut aika tylsää. Pahimmat ajat on ne, kun käy suihkussa ja pelkää, että tää kastuu. Vaikka ei kastukaan. Toinen paha on, kun kurottaa jotain, ja tuntuu, että teipit irtoo. Vaan eipä oo irronnu. Tylsää! Tänään ikävintä oli, että sauna oli lämmin ja en voinut käydä ku suihkussa. Ens viikolla sitten taas!

Ei siis ruamaa eilen eikä tänäänkään. Tosin kainalon lähellä oleva teippi on vähän mennyt käden liikkuessa ruttuun ja irronnut ihosta, joten varmuuden vuoksi teipattiin yksi kulma tänään uudestaan. Kuvasta näkee, kuinka hyvin tuo muuten on pysynyt kiinni.


Glukoosisensori, päivä 5. Uusi teippi yhdessä kulmassa varotoimena.

Yritettiin saada vanhaa teippiä ihosta irti, mutta ei lähtenyt millään. Nyt on käsi vähän hellänä, kun käytettiin puhdistusainetta ja hinkattiin moskaa irti :D Veikkaanpa, että pahinta koko käyttöaikana on se hetki, kun tää irrotetaan. Eikä sekään muistaakseni tunnu miltään, kun sensori otetaan irti ihon alta, mutta teippien irrotus.. Naminami! Sitä odotan kovasti.

Aika monen mielestä on ällöä, että tää on pitänyt tunkea ihon alle. Minkähän takia musta se on ihan jees? Tottumiskysymys?

No comments:

Post a Comment